Tietosuojakäytäntö

Viimeisin päivitys: joulukuu 6, 2018

Nukketeatteri Arkki hallinnoi Nukketeatteri Arkki verkkosivuja.

Tämä sivu kertoo sinulle käytännöistämme, jotka koskevat henkilökohtaisten tietojen keräämistä ja käyttöä kun vierailet sivuillamme.

Emme jaa tai käytä tietoja muilla tavoin kuin tässä tietosuojakäytännöissä mainituilla tavoilla.

Käytämme henkilökohtaisia tietoja vain parantaaksemme toimintojamme. Käyttämällä nettisivujamme, hyväksyt tietojen keräämisen ja käyttämisen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tiedon kerääminen ja käyttäminen

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you. Personally identifiable information (”Personal Information”) may include, but is not limited to:

Nettisivumme keräävät pieniä määriä tietoja, joita selaimet lähettävät vierallessasi sivuillamme. Tämän tyyppisiä tietoja ovat mm. IP-osoite, selaimen tyyppi, vierailusi aika ja päivämäärä sekä käyttämäsi aika nettisivuillamme. Käytämme näitä tietoja vain keräämään tilastotietoja nettisivuilla käynneistä.

Linkit muille sivuille

Mikäli klikkaat itsesi nettisivuillamme olevan linkin kautta kolmannen osapuolen sivuille, niin suosittelen lukemaan heidän tietosuojakäytäntönsä.

Meillä ei ole vaikutusmahdollisuuksia ja eikä vastuuta kolmannen osapuolen sisällöstä, tietosuojakäytännöistä ja muustakaan toiminnasta.

Tietosuojakäytäntöjen muutokset

Kun päivitän näitä tietosuojakäytänteitä, niin ilmoitan siitä nettisivuilla ja pyydän lukemaan päivittyneet tiedot. Ne ovat voimassa heti kun ne on ladattu nettisivuille.

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöistä, niin ota yhteyttä.